Wat betekenen de pictogrammen?

• Met behulp van de rode knop met het prullenbak-pictogram heeft u de mogelijkheid om een item te verwijderen.

• Met behulp van de rode knop met het annuleringsteken wordt u doorverwezen naar het tabblad 'Tijd blokkering'.

• Met behulp van de rode knop met het potlood-pictogram heeft u de mogelijkheid om de ingevulde gegevens te wijzigen.

• Met behulp van de oranje knop met de printer-pictogram heeft u de mogelijkheid om de geselecteerde reserveringen af te drukken naar de gewenste opties.

• Met behulp van de oranje knop met het pijl-pictogram heeft u de mogelijkheid om een activeringsmail naar uw eigen e-mailadres te verzenden.

• Met behulp van de gele knop met het plus-pictogram heeft u de mogelijkheid meerdere tafels te selecteren.

• Met behulp van de gele knop met het sleutel-pictogram heeft u de mogelijkheid om een e-mail naar uzelf te verzenden voor het resetten van het wachtwoord.

• Met behulp van de groene knop met het plus-pictogram heeft u de mogelijkheid om een item toe te voegen.

• Met behulp van de blauwe knop, heeft u de mogelijkheid om de ingevulde gegevens op te slaan om uw reservering bij te werken indien nodig.